Meciul de fotbal Anglia-Moldova 6 septembrie 2013

(ACTUALIZARE 13 septembrie 2013) Deplasarea a avut loc cu succes. Poze puteți vedea pe pagina Facebook al Clubului Liberal Paris
(ACTUALIZARE 4 septembrie 2013)
Au rămas 4 bilete la meci, grăbiți-vă (costul 110 eur, include biletul la meci și transportul cu autobusul Paris-Londra-Paris).
De asemenea, au rămas 7 locuri în autobus, fără bilet garantat la meci, dar poate se vor găsi bilete pe loc în ziua meciului (costul 60 eur Paris-Londra-Paris).

Bilet_meci_mic

Vineri 6 septembrie 20:00 va avea loc meciul între selecționatele Angliei și Moldovei pe celebrul stadion Wembley din Londra, în cadrul calificărilor pentru Campionatul Mondial de fotbal 2014 din Brazilia.
Clubul Liberal Paris și Asociația LaParis organizează plecarea susținătorilor din Paris pentru a asista la meci, cu un autobus special închiriat.

Cheltuielile sînt de 110 eur de persoană și includ biletul la meci în galeria Republicii Moldova, drumul tur-retur Paris-Londra și o mică vizită în orașul Londra. În cheltuieli nu sînt incluse mîncarea, băutura, cheltuieli personale și hotelul – se va dormi în autobus.

ATENȚIE, cetățenii moldoveni au nevoie de viză pentru a intra în Marea Britanie, chiar și cei care au document de ședere francez. Cetățenii români pot intra pe teritoriul britanic cu pașaportul sau cu buletinul de identitate.

Plecarea are loc din Paris vineri 6 septembrie ora 8:30 de la piața Nation (metrou liniile 1, 2, 6, 9, RER A). Întoarcerea la Paris va avea loc în dimineața zilei de sîmbătă 7 septembrie 2013.

Pentru a procura bilete și pentru informații contactați 0661095961 Eugeniu Levițchi. Atenție, numărul de bilete este limitat!

Mulțumiri Federației Moldovenești de Fotbal și lui Dumitru Vicol pentru sprijin.

Comentarii închise.